Opret dit testamente med TestaViva

Opret dit testamente med TestaViva

Arbejdernes Landsbank har med onlineplatformen TestaViva gjort det gratis for alle danskere at oprette et testamente. Det er ganske simpelt, og du kan gøre det selv, eller du kan få hjælp af en person, du kender og har tillid til.

Det er relevant for langt de fleste danskere at skrive testamente, men få gør det, og så frasiger de sig muligheden for indflydelse på den arv, de efterlader. Mange kender ikke arveretsreglerne og vil ofte fordele arven på en anden måde, end reglerne siger, når vi ikke gør noget. Danskerne er generøse og  generelt rigtig gode til at støtte velgørende formål. Men få vælger at skrive en velgørende organisation ind i deres testamente. Mange er ikke opmærksomme på muligheden. Blandt andet derfor samarbejder Den Danske Naturfond med TestaViva. For naturen har brug for os. Selv en lille støtte i et testamente kan gøre en markant forskel og omsættes til en stor indsats for den danske natur. Alle bidrag tæller og modtages med stor tak.

 

Opret dit testamente med det samme online

Hvad er TestaViva

TestaViva er en online platform, hvor du nemt og gratis kan oprette, opdatere og holde styr på de vigtigste juridiske dokumenter, for eksempel testamente. TestaViva er dansk og bliver præsenteret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og LO´s medlemsforbund.

Gratis advokathjælp

Vælger du at betænke Den Danske Naturfond i dit testamente, kan du også få gratis hjælp til udformning af testamentet fra en godkendt advokat. Fonden betaler udgifterne til advokaten, hvis du ønsker det. Hvis du er kunde i Arbejdernes Landsbank, AL Finans eller medlem i et LO-forbund, kan du også få gratis juridisk bistand på denne måde. Her betales bistanden af Arbejdernes Landsbank.