donaid

Samarbejdet med donaid bringer os tættere på producenter, detailbutikker og forbrugere og bidrager til finansieringen af fondens projekter.

donaid-mærket er Danmarks første velgørende mærkningsordning, som bringer forbrugere og virksomheder tættere på velgørende projekter i hele verden. Når en vare er mærket med donaids hjerte, betyder det, at virksomheden bag produktet har sendt støtte til et projekt, der står deres hjerte nært hos en professionel organisation som Den Danske Naturfond.

Når du støtter Den Danske Naturfond via donaid går støtten til at skabe mere og bedre natur i Danmark. Projekterne beskytter truede dyr og planter, løfter naturens kvalitet og udvikler helt nye naturområder i åbent landskab, i skove og ved kyster.

donaid arbejder med udgangspunkt i FNs 17 Globale Bæredygtighedsmål, der sætter fokus på udviklingsindsatsen frem til 2030, og indgår alle partnerskaber med fokus på at skabe bæredygtig udvikling.

donaid selv profiterer ikke på donationerne. Når du vælger varer med donaid-mærket, er du i din dagligdag også med til at gøre en forskel. For står vi sammen som forbrugere, virksomheder og velgørenhedsorganisationer, så ved vi, at vi sammen kan gøre verden til et bedre sted.

 

Det betyder samarbejdet for Danmarks natur

Den Danske Naturfond og donaid samarbejder om at skaffe flere midler til fondens projekter. Samarbejdet skal:

  • sikre midler til mere og bedre natur i Danmark
  • hjælpe virksomheder til et bedre og mere givende samarbejde med almenvelgørende organisationer
  • øge kendskabet til Den Danske Naturfond hos forbrugerne

I Den Danske Naturfond er vi meget glade for samarbejdet med donaid. Læs mere om donaid her.