Ledige stillinger

Vi har lige nu 2 ledige stillinger.

 

DEN DANSKE NATURFOND SØGER ERFAREN DIGITAL FUNDRAISER

Er du ambitiøs, og har du solid og bred erfaring med fundraising og marketing i forhold til virksomheder og privatpersoner? Så har vi stillingen til dig.

Den Danske Naturfonds kommunikations- og marketingafdeling søger en stærk digital og strategisk tænkende fundraiser, der kan være med til at videreudvikle fondens fundraisingindsats overfor private og erhvervslivet mv.

Om jobbet

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med dygtige og dedikerede kolleger. Du får ansvar for udvikling og implementering af strategi og plan for fundraising med tilhørende leverancer og milepæle. Jobbet giver rig mulighed for løbende at udvikle nye tiltag og ideer til fundraisingaktiviteter og sikre deres praktiske gennemførsel.

Kvalifikationer

Du er ansvarsbevidst og ambitiøs, og du har konkret erfaring og dokumenterede resultater med fundraising og marketing. Der vil blive lagt særlig vægt på erfaring med opsøgende indsatser, folkelig mobilisering og konceptudvikling og de dertil hørende IT-tekniske løsninger.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Relevant uddannelse på kandidatniveau eller lignende
 • Flere års solid erfaring med fundraising og marketing
 • Projektstyring, herunder udvikling af IT-systemer, databaser, betalingssystemer og rapportering i CRM.
 • Erfaring med kampagneovervågning og projektstyring af eksterne samarbejdspartnere (f.eks. marketingsbureauer, betalingsindløsere m.v.. )
 • Selvstændig, ansvarsbevidst og loyal personlighed med personlig fleksibilitet.
 • Evne til systematisk og struktureret tænkning, men samtidig også kreativ og iderig.
 • Gode kommunikative egenskaber
 • Teamspirit og gode samarbejdsevner

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingens løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer, indenfor de rammer der gælder for fonden. Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 37 timer

Arbejdsstedet er fondens sekretariat på Vodroffsvej 59; 1900 Frederiksberg C.

Sekretariatet består af 6 medarbejdere og 2 studentermedhjælpere. Den daglige ledelse varetages af fondens direktør, og den overordnede ledelse varetages af fondens bestyrelse.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020.

Ansøgningen skal sendes til kontakt@ddnf.dk.

Yderligere information: Du kan få yderligere information ved henvendelse til direktør Flemming Nielsen på mobil 24 66 13 62 eller på mail fn@ddnf.dk.

Læs også om Naturfonden på: www.ddnf.dk og www.facebook.com/dendanskenaturfond

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond er en privat nonprofit fond, der er stiftet i 2015. Vi arbejder i hele landet for at sikre naturen bedre, hvor den allerede findes og er truet, og genoprette den, hvor den tidligere har været. Fonden er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser. Vi tænker og arbejder langsigtet for at skabe blivende, evigtvarende værdier med en sikker beskyttelse af naturværdier og en solid forankring af den langsigtede forvaltning.

 

 

STUDENTERMEDHJÆLP I DEN DANSKE NATURFOND

Har du lyst til at hjælpe os og naturen med kommunikation, fundraising og kampagner?

Den Danske Naturfond søger snarest muligt en selvstændig, velformuleret og serviceorienteret studentermedhjælp 15-20 timer om ugen.

 

Om dig

Er du den rigtige person til stillingen, er du formodentlig struktureret, selvkørende og god til at formulere dig. Det vil være en fordel, at du besidder gode it-kompetencer og kan bruge Adobe InDesign eller andre designprogrammer.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Kundeservice på telefon og mail
 • Forfaldende administrativt arbejde, herunder vedligeholdelse af vores giverdatabase (Donorfy)
 • Hjælp til kampagneafvikling, herunder pakning af skov- og naturbeviser
 • Produktion af indhold til nyhedsbreve og sociale medier
 • Evt. planlægning og afviklingen af events

Om os

Den Danske Naturfond er en privat nonprofit fond, der er stiftet i 2015. Vi arbejder for at beskytte og forbedre den danske natur gennem konkrete projekter rundt i hele landet. Fonden er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser. Vi tænker og arbejder langsigtet for at skabe blivende, evigtvarende værdier med en sikker beskyttelse af naturværdier.

Det praktiske

Arbejdsstedet er i fondens sekretariat på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg, og du vil blive en del af det team, der står for fondens fundraising og kommunikationskampagner. I sekretariatet er vi 6 fuldtidsmedarbejdere og 2 studentermedhjælpere.

Arbejdstiden ligger mellem 9.00-17.00 fordelt på 2-3 faste hverdage. Den endelige arbejdstid planlægges med hensyntagen til dit studie.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Skytte Graae på mail: ks@ddnf.dk eller Flemming Nielsen på mail: fn@ddnf.dk / 24 66 13 62

Ansøgningsfrist: mandag d. 17. august kl. 12.00. Ansøgning sendes til kontakt@ddnf.dk

Ansættelsessamtaler onsdag den 19. august.

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle til at søge stillingen.

Ansættelse hos fonden forudsætter, at du er indskrevet og aktiv studerende på en videregående uddannelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.