Ledige stillinger

Projektleder

Naturen i Danmark er under pres. Det er vores opgave at passe på den og skabe bedre forhold for natur og biodiversitet. Nu søger vi en projektleder, der ligesom os, brænder for at gennemføre naturprojekter i hele Danmark – enten fondens egne projekter eller projekter, der gennemføres ved at give støtte til andre.

Om os

Den Danske Naturfond er en privat erhvervsdrivende fond, der arbejder for at skabe mere og bedre natur i Danmark. Vi arbejder overalt i landet og vores mål er at udvikle og gennemføre konkrete, arealbaserede naturprojekter, der skaber synlige og varige forbedringer i den danske natur. Enten ved selv at opkøbe og udvikle naturarealer eller ved at give støtte til andre. Vores projekter gennemføres i tæt samarbejde med lokale partnere og inddragelse af lokale interessenter.

Om jobbet

Du får ansvar for udvikling og implementering af en række af fondens projekter. Det betyder, at du med udgangspunkt i fondens strategi og målsætninger og med udnyttelse af din faglige viden, din projektledererfaring og dit generelle kendskab til naturområdet skal være med til at opsøge, udvikle og administrere små og store naturprojekter over hele Danmark – hele vejen fra idefasen til anlægs- og driftsfasen. Dine opgaver vil have fokus på projektledelse, dialog og samarbejde – specialistopgaver i forhold til kortlægning, planlægning eller arealdrift løses typisk af de lokale samarbejdspartnere eller af eksterne konsulenter.

Om dig

Du har en solid erfaring med gennemførelse af naturforvaltningsprojekter og et bredt kendskab til naturområdet og den miljø- og naturpolitiske dagsorden. Vi forventer i øvrigt, at du har:

  • En naturfaglig eller naturvidenskabelig uddannelse – gerne biolog
  • Dokumenteret erfaring med projektstyring og -ledelse
  • Højt fagligt niveau og høje standarder for eget arbejde
  • En handlings- og løsningsorienteret tilgang
  • Lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver – både faglige og administrative
  • Gode forhandlings- og kommunikationsevner
  • Teamspirit og gode samarbejdsevner

Vi tilbyder

Jobbet giver dig en enestående mulighed for at være med til at skabe nye naturområder rundt omkring i hele landet og for at være med til at præge fondens naturindsats i de kommende år. Alle vores projekter gennemføres i et tæt samarbejde med myndigheder, interesseorganisationer, forskningsinstitutioner og andre interessenter, så du får mulighed for at opbygge en lang række kontaktflader. Vi er en lille, tæt arbejdsplads, hvor vi er afhængige af hinanden og hjælper hinanden, så godt vi kan. Du får et alsidigt job, hvor du med garanti også skal løse opgaver, du ikke har prøvet før.

Løn- og ansættelsesforhold

Den daglige drift varetages af fondens direktør og et sekretariat på 6 personer. Den overordnede ledelse varetages af fondens bestyrelse. Arbejdssted er fondens sekretariat på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg. Der vil være en del rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet.

Stillingens løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer, inden for de rammer der gælder for fonden. Stillingen er på fuldtid.

Din ansøgning med CV sendes til kontakt@ddnf.dk.

Ansøgningfrist: Den 17. februar kl. 12.00. Samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.

Yderligere oplysninger fås hos direktør Flemming Nielsen på 24661362; fn@ddnf.dk

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.