NATUR • LAGER

Én øl. Én kvadratmeter vild natur. Køb en naturlager fra Nørrebro Bryghus og vær med til at sikre mere vild, dansk natur. Nu og for altid.

Idé

Studerende ved Københavns Universitet har skabt en økologisk lager. Brygget og tappet af Nørrebro Bryghus. Solgt af Studenterhuset. Købt af naturbeskyttere. Naturfonden køber 1 m2 tilbage til naturen for hver solgt øl (tekst fra Studenterhuset)

Gør en forskel

Den danske natur er under pres. Mere end 2000 arter er i fare for at forsvinde, fordi de mangler plads i naturen. Når du køber en øl, køber du samtidig 1 m2 jord tilbage til naturen. Køb en øl. Mærk naturen.

Smag naturen

Besøg Studenterhuset og smag den nye økolager,
frisktappet fra bryghuset.

Studenterhuset
Købmagergade 42
1150 København K

Idé

(tekst fra Studenterhuset)

Gør en forskel

Den danske natur er under pres. Mere end 2000 arter er i fare for at forsvinde, fordi de mangler plads i naturen. Når du køber en øl, køber du samtidig 1 m2 tilbage til naturen, og er med til at vende udviklingen. Køb en øl. Mærk naturen.

Mobilvisning

“Noget om en lækker øl og et lækkert samarbejde og noget lækker natur”

Studerende siger noget om at redde verden

Vil du være med til at sikre flere m2 til vild natur?

 

 

 

Naturfondens arbejder understøtter fire af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Mål 3: Sundhed og trivsel

Sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper

Mål 13: Klimaindsats

Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser

Mål 14: Livet i havet

Bevare og sikre bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer

Mål 15: Livet på land

Beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land, bekæmpe ørkendannelse, standse udpining af jorden og tab af biodiversitet

 

 

Om Naturfonden

Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere.

Naturen skal sikres bedre, hvor den allerede findes og er truet, og den skal genoprettes, hvor den tidligere har været. Vores projekter skaber bedre biologisk sammenhæng i skovene og det åbne landskab og en natur, der udvikler sig på egne præmisser. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i, og den giver større mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget særligt.

Den Danske Naturfond er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser. Vi tænker og arbejder langsigtet for at skabe blivende, evigtvarende værdier med en sikker beskyttelse af naturværdier og en solid forankring af den langsigtede forvaltning.

Den Danske Naturfond er en privat fond, der er stiftet i 2015.

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.