Årets julekort

Køb årets bedste julekort. Kortet er nemlig også en donation på 5m2 urørt skov. De smukke kort er oplagt som årets mandelgave.

Årets julekort

Bestil en pakke med tre smukke skovbeviser med julemotiver. Beviserne i A5 og er en oplagt mandelgave. Kortene kan også sendes som julekort eller være en fin værtindegave til decembers julefrokoster. Kortene har tryk på både for- og bagside.

Når du køber kortene, frikøber du samtidig 15 m2 urørt skov. Det fremgår af kortenes bagside, hvor der også er plads til din egen hilsen. Vi vil inden 2020 sikre 500 hektar god gammel skov i Danmark. For under to procent af de danske skove er sikre, urørte fristeder. Det er alt for lidt til at sikre gode levesteder for alle de mange sjældne dyr og planter, der lever i skovene. Med årets julekort kan du kan være med til at vende udviklingen.

Om motiverne

Egetræet er et symbol på biologisk mangfoldighed og varighed. I Danmark er egetræet levested for flere organismer – særligt insekter – end noget andet træ. Mere end 1000 forskellige planter, dyr og svampe er knyttet til egetræet, som giver mad, støtte og husly. Med en alder på op til 1600 år er egetræet det ældste levende væsen i Danmark.

Bruden er Danmarks mindste rovdyr. Faktisk er den så lille, at den kan jage mus nede i musenes gange. Bruden findes over det meste af Danmark og har været her i virkelig mange år. Den lever dog ret ubemærket liv.

Enebær bruges ofte som prydbusk i parker og haver, men den er faktisk naturligt hjemmehørende på sandjord, hvor den kan danne store krat – og skabe julestemning året rundt. Den er nemlig stedsegrøn og nålebærende ligesom juletræet. Den smukke enebærkvist vil uden tvivl pynte i enhver postkasse i december.

Motiverne er tegnet af Bettina Lehmann.

Praktisk

Kortene pakkes og sendes indenfor to hverdage efter bestilling. Kortenes sendes med Post Nord som almindelig post.

Vi sender ud sidste gang inden jul kl. 12 den 21. december. Kortene sendes denne dag som quickbrev, så de er fremme fredag den 22. december.

Ønsker du at købe flere end tre, kan du skrive til ms@ddnf.dk eller ringe på 2481 7747.  7747