Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Arv og testamente

Et testamente er din garanti for, at dine værdier ender hos de mennesker, du vælger. Et testamente giver desuden ro hos de efterladte.

Hvis du vil være med til at sikre fremtidige generationer adgang til en rig natur, kan du betænke Den Danske Naturfond i dit testamente. Fonden er fritaget for boafgift, og alle bidrag, store som små, modtages med stor tak.

Hvorfor skrive testamente?
1.5 mio. danskere ”mangler” at skrive testamente. Par, der lever sammen uden at være gift, skal være særligt opmærksomme på, at de ikke er sikret at arve fra hinanden. Det er altid en god ide at få en advokat til hjælpe, når man skriver testamente.

  • Et testamente sikrer, at de ting eller værdier, der har en særlig betydning eller historie, bliver håndteret, som du ønsker.
  • Hvis du ikke har en ægtefælle, børn eller børnebørn, kan du ved at betænke en almenvelgørende forening eller fond (fx Den Danske Naturfond) med en del af arven spare boafgiften.
  • Den Danske Naturfond tilbyder gratis advokathjælp gennem advokatkæden ADVODAN til at lave dit testamente, hvis fonden bliver indsat som begunstiget.
  • Alle midler, der testamenteres til Den Danske Naturfond, går ubeskåret til fondens projekter.